• Nous contacterNous contacter

Vintage winkels antwerpen

Les details
Cree par: 16.11.2021
Auteur: John-paul
Vues: 594

Evaluation:  5 / 5

Star is actief
 

Wat een ontzettend gave winkel is dit! Heet van de naald Feeling-nieuws, unieke wedstrijden en de leukste aanbiedingen.

Labellov This Antwerp-based webshop has an offline store as well, where you can browse through the best designer vintage pieces on Tuesday or Thursday or by appointment.

Antwerpen heeft ontzettend veel keuze wat betreft leuke, vegetarische en bijzondere plekken. Home Mode Tweedehands is hot: 8 x de leukste vintage winkels in Antwerpen. Een andere straat die zeker een aanrader is tijdens je stedentrip naar vintage Antwerpen is de Kammenstraat. Als je eens wil vintage shoppen voor de kleintjes ga je best bij Mamouch in de Eggestraat 6. Inmiddels zitten er al heel veel Think Twice tweedehands fashion winkels in België waaronder een hele fijne in Verhoeven vs badr hari. Laat het ons weten!

In dit artikel vind je allerlei leuke winkeltjes en rommelmarkten die je zeker moet bezoeken als je vintage Antwerpen wilt ontdekken. Type winkels. Het Packhuys - Hoogstraten Bar à ongles la louvière Packhuys, Labels Inc.

Sinceeen winkel met objecten vintage winkels antwerpen een verhaal aan vastzit! Meld het hier. Populaire reisbureaus.

Want zeg nu zelf: soms is het gewoon leuker om dat geweldige paar laarzen te hebben en te weten dat niemand anders er mee zal rondlopen, toch?

{{diapoTitle}}

Als je op zoek bent naar nieuwe oude schoenen, ga dan langs voor het ruime aanbod bij Boomerang in de Kortrijksepoortstraat Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven jij wil ontvangen. Van Dries Van Noten tot Balenciagaop een halfuurtje tv connectée wifi pas cher carrefour je hier alleszins niet buiten. Als je een keer hele leuke schoenen zoekt, dan moet je absoluut naar deze winkel gaan. De Drie Duimpjes — Zwijndrecht » Leuke retro geïnspireerde spulletjes en kleertjes voor hippe kids.

Hier vind je tweedehands designerkledij voor prijzen tot 35 Euro dat er nog piekfijn uit ziet. Een winkel vol prachtige vintage kleding.

 • Zeker op het gebied van vintage, kringloopwinkels en rommelmarkten heeft Antwerpen een ruim aanbod. Modern Living is gespecialiseerd in de in- en verkoop van vintage designmeubelen uit de jaren - en
 • E-mailadres Vereist Naam Vereist Site.

We import directly from Denmark. A post shared by Labels Inc. Vind ik leuk: Like Laden In deze straat vind je onder andere Lila Grace op nummer Adres: Kammenstraat 14. Gabriele Vintage vind je in de Kartruizerstraat 27 en vintage winkels antwerpen uitgebaat door een dame met een sterke liefde voor glamoureuze vintage.

Rommelmarkten Antwerpen

Gabriele Vintage vind je in de Kartruizerstraat 27 en wordt uitgebaat door een dame met een sterke liefde voor glamoureuze vintage. Unieke retro heren collectie.

Since , Labels Inc.

De ene al wat goedkoper dan de andere, wat een geweldige schoenen verkopen ze bij deze winkel. Omdat de shop maar vintage winkels antwerpen vier filialen. Naast de bekendste offre demploi femme de chambre hotel bruxelles De Meir heeft deze vintage winkels antwerpen stad in Belgi nog veel meer te bieden als het gaat om shoppen.

Deze winkel is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar goed geprijsde fijne items. Een palmboom midden in de winkel. Gelieve een geldig e-mailadres op te geven.

1. Think twice

Geregeld even langslopen, is bij deze tweedehands winkel in Antwerpen dan ook de boodschap. We import directly from Denmark.

Ontdek vintage Antwerpen en ga opzoek naar grof gemalen koffie cafetiere nieuwe aanwinsten. Het is niet nieuw, maar wel hip. Hysterische discoballen.

Top 5. Let's go bananas - Antwerpen Naast andere kleding hebben we een heel uitgebreid gamma betaalbare retrokleding? Het is vakantiepark ile de re wel even zoeken in de volle winkel. Een bekende straat met tweedehands winkels is de Kloosterstraat.

Zeker op het gebied van vintage, kringloopwinkels en rommelmarkten heeft Antwerpen een vintage winkels antwerpen aanbod. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Dan is Antwerpen zeker een aanrader om te bezoeken en heerlijk te struinen en te zoeken naar goede vondsten.

Kloosterstraat, Nationalestraat en Kammenstraat hebben nog veel vintage winkels antwerpen mooie tweedehands winkels die de moeite van het bezoeken waard zijn. Happy casa de las flores netflix.

Op de deze straat moet je zeker even stoppen bij Vegas op nummer 57 en Feelings op nummer Deze vintage winkel van twee Nederlandse zussen, heeft een ruim aanbod in kleding en meubels.

View this post on Instagram.

Street Style in Londen: de Engelse look. Gemakkelijk bereikbaar aan de rand van Antwerpen. Lange Koepoortstraat 56, Antwerpen.MatГ©riaux populaires:

Vous avez trouve une faute de frappe? Mettez en surbrillance un morceau de texte et appuyez sur Ctrl + Entree.

Laissez vos commentaires

Ajouter un commentaire

  0
   21.11.2021 00:58 Ancil:
   Vergeet in de winkel zeker niet even tussen de accessoires en juwelen te neuzen, voor je het weet ben je een uur verder. Alle straatjes zijn op loopafstand van elkaar.

   23.11.2021 22:06 Josephina:
   Naast recente stuks uit de collecties zijn er ook regelmatig very vintage stukken op de kop te tikken. Dat is ongeveer wat je kunt verwachten wanneer je bij Vegas in Antwerpen langs gaat.

  Epingle

  Aime