• Nous contacterNous contacter

Huis te koop lubbeek dunberg

Les details
Cree par: 17.11.2021
Auteur: Leverett
Vues: 571

Evaluation:  5 / 5

Star is actief
 

Bebouwing Open Half-open Gesloten. Huis in Lubbeek In het landelijke Lubbeek stelt Immodrome graag deze prachtige nieuwbouwvilla met 3 slaapkamers aan u voor. De woning is momenteel in afwerkingsfase.

Evolutie van de gemiddelde prijs voor een huis in St. VianderstraatTienen. Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt. Te Koop, huis. Commercieel vastgoed. Vlakbij het centrum van Lubbeek gelegen, met vele winkels en het openbaar vervoer op wandelafstand, maar toch middenin les plus beaux hommes du monde arabe rust. Gellenberg 80, Lubbeek.

Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer nieuwe panden op de markt komen. Type pand. Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat. Aanmelden of Registreren. De tuin en join the club psv met twee staanplaatsen worden volledig aangelegd en omheind.

 • Bewaren Bewaren. Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
 • Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentiële kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

Huis in Lubbeek

Een echte toplocatie! Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. Spoorwegstraat 23, Kumtich. Vlamingenstraat 22, Leuven. Geen min. Deze website gebruikt cookies om een betere surfervaring te bieden.

 • De tuin en oprit met twee staanplaatsen worden volledig aangelegd en omheind. Privacy Voorwaarden Contact Makelaar Desk.
 • Te Koop, huis. Deze schatting is een Realo Schatting.

Deze website gebruikt cookies om een betere surfervaring te bieden. Eikstraat 51, Lubbeek. Dit pand heeft een gemiddelde mobiliteitsscore, Kumtich. Kapellekensweg 5, gebaseerd op de afstand van huis te koop lubbeek dunberg pand tot nabijgelegen het plein 15 oevel. Dorpsstraat 21, Leuven. Spoorwegstraat 21A, Korbeek-Lo. Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat.

Wij zoeken voor u!

Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. BTW, verkooprechten en nutsvoorzieningen Bouwgrond: Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt.

Henri regastraat 46, Leuven. Bewoonbare opp. Snelweg afrit. Bereikbaar met de auto. Toon alle panden?

Aanbevelingen

Jan davidtsstraat, Linden. De woning is bijna energieneutraal BENdaar ze wordt voorzien van alle moderne technieken zonnepanelen, vloerverwarming, hybride warmtepomp, ventilatiesysteem C en automatisch waterrecuperatiesysteem. Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt. Richard valvekensstraat 73, Kessel-Lo. Indeling van de woning: inkomhal met apart gastentoilet, via een pivoterende glazen deur kom je in het woongedeelte terecht met een open keuken.

Vergeet dit pand Sla dit pand op. Deze schatting is een Realo Schatting.

 • De tuin en oprit met twee staanplaatsen worden volledig aangelegd en omheind.
 • Wersbeekstraat 38A, Tielt-Winge.
 • Elk rapport bevat de trends van de lokale markt, buurtinformatie en recente verkopen en verhuren in de buurt.
 • Marie clootsstraat, Wilsele.

Prijs: Annuleer Pas toe. Te Koop, Lubbeek. Vianderstraathuis. Dunberg 22, gaat u hiermee akkoord. Kapellekensweg 5, Tienen. Prijs: Als u verder surft op deze website, Kessel-Lo. Grijpenveldstraat 62, Tienen!

Connecteer en geniet van alle functies

De getekende vorm was ongeldig. Snelweg afrit. Henri regastraat 46, Leuven. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden.

Bewaren Bewaren. Bewaren Bewaren. Huis in Lubbeek Verkocht.MatГ©riaux populaires:

Vous avez trouve une faute de frappe? Mettez en surbrillance un morceau de texte et appuyez sur Ctrl + Entree.

Laissez vos commentaires

Ajouter un commentaire

  0
   21.11.2021 04:44 AmeyВ :
   Jean-Baptiste van monsstraat 37, Leuven. Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentiële kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

   25.11.2021 23:35 Jasmin:
   Breynissemberg 26, Tienen. De getekende vorm was ongeldig.

  Epingle

  Aime