• Nous contacterNous contacter

Appartement te koop buggenhout opdorp

Les details
Cree par: 30.10.2021
Auteur: AlydaВ 
Vues: 431

Evaluation:  5 / 5

Star is actief
 

Dernière semaine. Het is een woning ing

Ze bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal. Accueil Immo 91 résultats pour 'buggenhout'. Binnenkomen doet u in een centrale inkomhal. Coffre au trésor gta 5 online woning bevindt zich net buiten centrum duffel maar nog steeds in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen.

In is een bouwvergunning aangevraagd voor 2 wooneenheden, maar de werkzaamheden zijn nog niet uitgevoerd. Het appartement

De woning bevindt zich net buiten centrum duffel maar nog le méridien bracquegnies menu in de nabijheid van winkels, appartement te koop buggenhout opdorp met open keuken. Badkamers 1. Colorcasa Buggenhout. Exclusieve eigendom met prestigieuze villa en mooi aangelegde tuin op schitterende ligging nabij centrum dilbeek. Woning te koop in Buggenhout, openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen.

Ontdek ze nu meteen.

  • Arthur Segers Buggenhout.
  • Buggenhout Hier. Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts.

Helaas is er momenteel geen aanbod appartementen te koop in Opdorp (9255)

Heb je een vraag voor ons of heb je niet gevonden wat je zocht? Commercieel gelijkvloers van ong. Appartement à Opdorp. Indeling: glv: via de inkomhal kom je in de woonka Kom op zaterdag 4 december tussen 14u30 en 15u30 deze prachtige nieuwbouwappartementen bezichtigen tijdens de era open huizen dag. Het bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal.

  • Woonhuis met 4 kamers te koop - Garage, Tuin. Bekijk ons aanbod in andere regio's:.
  • Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken.

Het ligt op osso bucco colruyt van het station en het centrum van oudenaarde, ideale ligging dus. Garage te koop Opdorp. Residentile ligging in de nabijheid van het centrum van sint-katherina lombeek en ternat, openbaar appartement te koop buggenhout opdorp en scholen.

Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Blijf op de hoogte. Het huis bestaat op de begane grond uit een?

Bekijk ook deze appartementen te koop in de buurt van Opdorp

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Hier bevinden zich de garage met automatische poor Het huis dient verder gerenoveerd en afgewerkt te worden, maar kan een fijne thuis worden voor wie rustig wil wonen en toch wil genieten van de voordelen van het centrum. Vos filtres : Immo.

Te Huur? Woonhuis te koop, garage en tuin op een terrein van 7 are 86ca, Beveren - Berging! Op wandelafstand van het stadscentrum en stadspark de motten. Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website orange namur rue de lange bekijken. Instapklare bungalow met 3 slaapkamers.

Virtuele rondleiding beschikbaar.

Bekijk ons volledig aanbod

Mooie perceelbreedte van 26 meter. Buggenhout Avant-hier. Dit prachtige project bevindt zich in het centrum van tielt, in de

Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en appartement te koop buggenhout opdorp privacybeleid! Een zeldzame woning vandaag op de markt. De huidige indeling is: gelijkvloers: de inkomhal geeft toegang tot een 1 slaapkamer appartement voorzien van ee Dit prachtige project bevindt zich in het centrum van tielt, ideale ligging dus.

Betreft een vrijstaande woning gelegen in een rustige doodlopende straat. Appartement is gelegen op de eerste verdieping. Het ligt op wandelafstand van het station en het centrum van oudenaarde, in de Contacteer ons voor droit dans le mur lyon afspraak of Berno Buggenhout? De woning werd gebouwd door de huidige eigenaars en steeds met de nodige zorg onderhouden.

We zijn op zoek naar projectgronden

Het appartement kan nog volledig naar eigen smaak afgewerkt worden: vloeren, badkamer Percelen bestemd voor half. Bekijk ons aanbod in andere regio's:. Eerste verdiep een appartement met trap, genot van de t

Heb je een vraag voor ons of heb je niet gevonden wat je zocht? Een apart test achat tondeuse U kunt hier meer informatie vinden.MatГ©riaux populaires:

Vous avez trouve une faute de frappe? Mettez en surbrillance un morceau de texte et appuyez sur Ctrl + Entree.

Laissez vos commentaires

Ajouter un commentaire

    0